ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Αστάνα

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Αστάνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Αστάνα στο Καζακστάν αντιμετωπίζει (3/11, 18:00) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Ποιες οι επιλογές του Πάουλο Μπέντο για την ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων".

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο, όσον αφορά τους παίκτες που προτίμησε για την αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Αστάνα στο Καζακστάν (3/11), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μαρτίνς, Σεμπά, Μανθάτης και Καρντόσο είναι οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το βασικό σχήμα της ομάδας του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Παρά το γεγονός ότι στις δοκιμές της εβδομάδας οι Ρομαό και Ελιουνούσι έμοιαζαν να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την ενδεκάδα, εντούτοις ο Μπέντο άφησε αμφότερους εκτός ενδεκάδας, δίνοντας φανέλα βασικού σε Μπουχαλάκη και Μανθάτη αντίστοιχα.

Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσος συνθέτουν την αμυντική γραμμή, Μπουχαλάκης - Καμπιάσο είναι το δίδυμο των χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μαρτίνς μπροστά τους σε πιο προωθημένο ρόλο.

Μανθάτης και Σεμπά θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης, πλαισιώνοντας τον Καρντόσο που έχει τον ρόλο του στράικερ.

Οι εναλλακτικές λύσεις του τεχνικού των Πειραιωτών είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ανδρούτσος, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι και Ιντέγε, ενώ εκτός 18άδας έμειναν εντέλει οι Χουτεσιώτης, Τσιμίκας και Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ