ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Στη ρεβάνς του Περιστερίου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 0-0 του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στον Ατρόμητο. Οι παίκτες που επέλεξε ο Μπέντο στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν Ατρόμητος και Ολυμπιακός στο Περιστέρι, στη ρεβάνς της πρώτης αναμέτρησης των ομάδων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ανσαριφάρντ είναι οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων". Σχήμα που με βάση τα πρόσωπα ενδεχομένως να λειτουργεί σε σύστημα 4-4-2 στον αγωνιστικό χώρο.

Χουτεσιώτης, Παρέδες, Νικολάου, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης και Καρντόσο αποτελούν τις εναλλακτικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρίν και Καμπιάσο για λόγους τακτικής, ο Σισοκό προληπτικά (έβγαλε κόπωση μετά την Οσμάνλισπορ) όπως και ο Μαρτίνς, οι τραυματίες Βιάνα - Καπίνο, όπως και το Ντομίνγκες που ταλαιπωρείται από ίωση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ