ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η 24ωρη εμπειρία της Σχολής Άνδρου

Η 24ωρη εμπειρία της Σχολής Άνδρου

Περισσότερα από 35 παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στην Άνδρο, έζησαν την εμπειρία της προπόνησης στου Ρέντη, με γκεστ σταρ τους Μπενίτες και Γιαννιώτη.

Ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο με Ολυμπιακό έζησαν τα παιδιά της Σχολής των Πειραιωτών από την Άνδρο.

Περισσότερα από 35 παιδιά, τα οποία μαθαίνουν καθημερινά τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους προπονητές της Σχολής του Ολυμπιακού στο νησί, ταξίδεψαν με το πλοίο από την Άνδρο στην Ραφήνα και από εκεί κατευθείαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Τα παιδιά πάτησαν στο χόρτο όπου γυμνάζεται η πρώτη ομάδα, φωτογραφήθηκαν στο μεγάλο γήπεδο με φόντο το σήμα του Ολυμπιακού με τα τέσσερα αστέρια και στη συνέχεια πήγαν στα αποδυτήρια για να προετοιμαστούν για την προπόνηση.

Οι προπονητές της Ακαδημίας των "ερυθρολεύκων", κ. Χατζηράπτης και κ. Σχοιναράκης ανέλαβαν, σε συνεργασία με τους προπονητές της Σχολής να τους "τρέξουν", ενώ για το ποδόσφαιρο και τα μυστικά του, τους μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και ο σκάουτερ κ. Αμανατίδης!

Η 24ωρη εμπειρία της Σχολής Άνδρου

Το οικογενειακό "διπλό" που έδωσαν τα παιδιά στο Ρέντη διακόπηκε δυο φορές! Ο λόγος; Δυο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ο Χόρχε Μπενίτες και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, επισκέφτηκαν τα γήπεδα για να δουν τα παιδιά ν' αγωνίζονται αλλά και για να μιλήσουν μαζί τους.

Ο Μπενίτες χαιρέτισε τα παιδιά σε άψογα ελληνικά και κάποια από αυτά... τρελάθηκαν όταν άκουσαν το "έλα παιχταρά μου" από τον Παραγουανό φορ!

Οι μικροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και στην διαδρομή είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γεωργάτο τον οποίο χειροκρότησαν!

Ο επόμενος σταθμός της εκδρομής ήταν το Μουσείο του Ολυμπιακού. Η κα Τσαλιγοπούλου ανέλαβε να τους... ταξιδέψει στο χρόνο μέσα από τις θρυλικές διηγήσεις της, ενώ τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές τους δεν σταματούσαν να αστράφτουν και να απαθανατίζουν τα τρόπαια του Ολυμπιακού.

Η 24ωρη εμπειρία της Σχολής Άνδρου

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Σχολής κάθισαν και σε εξέδρα του "Γ. Καραϊσκάκης" και άκουσαν με μεγάλη προσοχή την ιστορία της Θύρας 7 ενώ φώναξαν με όλη τους την δύναμη "Ολυμπιακός".

Η θρυλική εκδρομή τελείωσε με το πούλμαν να παίρνει τον δρόμο για την Ραφήνα και τα παιδιά να δίνουν υπόσχεση πως θα έρθουν και πάλι για να δουν από κοντά και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ