ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γυμνάστηκαν Μασάντο και Τόρες

Γυμνάστηκαν Μασάντο και Τόρες
INTIME SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του από τη Λισαβόνα. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες.

Μετά την ισοπαλία με τη Μπενφίκα στο Ντα Λουζ ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή (27/10).

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Champions League έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Μαζί τους ήταν ο Μασάντο και ο Μιγκέλ Τόρες. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπονγκ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

" Μετά από ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ, αυτή τη φορά στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο προσεχές ματς Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σε ρυθμό προπονήσεων από το απόγευμα της Πέμπτης. Οι παίκτες που έπαιξαν στο Ντα Λουζ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και πίεσης προς τον αντίπαλο. Αρκετές φάσεις, άλλωστε, άρχισαν κόντρα στην Μπενφίκα, από σωστή πίεση και κλεψίματα στον χώρο του κέντρου.

Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, σε μικρό χώρο, αφού δεν συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Ατομικό στο γυμναστήριο έκανε ο Μπονγκ, θεραπεία ακολούθησε ο Ιμπαγάσα. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες. Η προπόνηση την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη για τις 18:00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ