ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γράμμα από τη Νορβηγία για τον Βαλβέρδε

Γράμμα από τη Νορβηγία για τον Βαλβέρδε

Ο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού από το Νορβηγία, Έϊβιντ Ρούστεν εξηγεί στο Sport24.gr γιατί θα λείψει ο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό και πως θα πρέπει να κινηθούν οι "ερυθρόλευκοι" για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος

Ο Έϊβιντ Ρούστεν από το παγωμένο Τρόντχαϊμ δεν αποτελεί ασφαλώς συνηθισμένη περίπτωση οπαδού.

Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη το 2003, ήταν αρκετό για να συνδεθεί για πάντα με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος δηλώνει "ερυθρόλευκος" μέχρι το κόκαλο παρακολουθώντας ανελλιπώς την πορεία της ελληνικής ομάδας.

Με αφορμή την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τους Πειραιώτες, κατέθεσε την δική του άποψη για τον Ισπανό τεχνικό στο Sport24.gr

O Ρούστεν αποχαιρέτησε τον 48χρονο προπονητή γράφοντας "Veale otra vez".

"Eίναι μία φράση στα ισπανικά που σημαίνει θα τα ξαναπούμε. Ο Βαλβέρδε πάντα επιστρέφει, όπως και ο Λεμονής. Αν και το γνωρίζαμε αρκετό καιρό πριν πως ο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει ήταν πολύ λυπηρό.

Πρώτον, όπως αποδείχθηκε είχε άριστες σχέσεις με την διοίκηση, τους παίκτες και τους περισσότερους οπαδούς κάτι που είναι απίστευτο για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα και αυτό μετράει.

Δεύτερον, πιστεύω πήγε την ομάδα σε ένα άλλο επίπεδο στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο τρόπος που παίξαμε στην Ευρώπη αυτή τη χρονιά ήταν κάτι ξεχωριστός, καθώς προσεγγίζαμε κάθε ματς με την ίδια αξία.

Ο τρόπος με τον οποίο σταθήκαμε στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ, έχοντας την κατοχή της μπάλας ήταν κάτι ασύλληπτο για ελληνική ομάδα πιστεύω.

Μοιάζει σαν να επιστρέφουμε τώρα εκεί που βρισκόμασταν πριν από δύο χρόνια όταν ο Βαλβέρδε μας ανέβασε σε ένα νέο επίπεδο.

Καταρρεύσαμε ολοκληρωτικά την προηγούμενη φορά που αποχώρησε και φέραμε μέτριους προπονητές όπως οι Κετσπάγια, Ζίκο και Μπάντοβιτς.

Δεν θα πρέπει να χαθεί η δουλειά του Βαλβέρδε, είναι απαραίτητο να βρούμε ένα νέο προπονητή με όσο το δυνατόν περισσότερες ομοιότητες με τον Ισπανό.

Εύχομαι στον Σενιόρ Βαλβέρδε καλή τύχη στο μέλλον και τον ευχαριστούμε για την καλή δουλειά του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ