ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκόγκιτς: "Ήμασταν καλύτεροι"

Γκόγκιτς: "Ήμασταν καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Στη σημασία της νίκης για την ομάδα του στάθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα ώστε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη της.

«Πιστεύω ότι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερο θέαμα με αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ κακός. Από εκεί και πέρα, τα ντέρμπι θέλουν πάντα πάθος και δύναμη και κρίνονται σε μια-δυο φάσεις. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πιο σωστές ενέργειες και πετύχαμε ένα γκολ, ενώ αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ».

«Για εμάς είχε μεγάλη σημασία ο σημερινός αγώνας γιατί είχαμε χάσει το πρώτο ντέρμπι στο Ρέντη, δεν ήμασταν καθόλου καλοί τότε, είχαμε αρκετά προβλήματα και αγωνιστική απειθαρχία που με είχε πειράξει περισσότερο και από την ήττα. Ο Παναθηναϊκός φέτος είχε -μετά τις δυο ήττες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- μόνο νίκες και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο. Τα παιδιά βρήκαν το πάθος και τη δύναμη, μετά τη δική μας ήττα από τον Άρη και κέρδισαν το ντέρμπι».

Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει τον δρόμο και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, πιστεύετε;
«Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Είναι καλό για τα παιδιά που μαθαίνουν από μικρά τα ντέρμπι και που παίζουν σε τέτοια ματς, όμως στους Άνδρες είναι άλλο ματς».

Ο Γκόγκιτς δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ λέγοντας:

Έχετε ζήσει πολλά ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό…
«Μεγάλες ομάδες και μεγάλα παιχνίδια! Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να αναγνωρίσουν πως ο Ολυμπιακός παίζει μακράν την καλύτερη μπάλα και οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να το κάνουν. Όμως, τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι η ομάδα που έχει καλύτερη φόρμα θα κερδίσει σίγουρα. Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο γιατί έχει μείνει πίσω και θέλει μόνο τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την Μέταλιστ, δεν ξέρω τι γίνεται και με τους τραυματισμούς… Πρέπει οι παίκτες του να βρουν την δύναμη, αν και σε τέτοια παιχνίδια όλα ξεχνιούνται».

Με «τρίποντο», ο Ολυμπιακός αγκαλιάζει τον τίτλο;
«Πιστεύω πως ναι γιατί πάει μεγάλη η διαφορά και μένουν λίγα παιχνίδια. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος, που θεωρώ ότι είναι ο Ολυμπιακός».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ