ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί ο Μπέντο έβαλε τους παίκτες του να εκτελούν πέναλτι;

Γιατί ο Μπέντο έβαλε τους παίκτες του να εκτελούν πέναλτι;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πάουλο Μπέντο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να εκτελέσουν πέναλτι στην προπόνηση, ενόψει του αγώνα με την Οσμάνλισπορ. Διαβάστε το λόγο.

Ο Πορτογάλος φαίνεται πώς έχει διαβάσει καλά το παιχνίδι της Οσμάνλισπορ. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Τούρκους για τους "32" του Europa League.

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που παίκτης του Ολυμπιακού έστησε την μπάλα στην “άσπρη βούλα” για να εκτελέσει ένα πέναλτι. Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Από τότε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρεμπιπτόντως μέσα στο 2016 δεν κέρδισε κανένα πέναλτι στο Καραϊσκάκη, δεν ξαναέστησε τη μπάλα στα έντεκα βήματα.

Χθες (15/2) λοιπόν, στην τελευταία προπόνηση γα την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με την Οσμάνλισπορ, ο Μπέντο έβγαλε τους παίκτες του στο γήπεδο και τους ζήτησε να “πυροβολήσουν” από το σημείο του πέναλτι. Σημείωση: εκείνο το πέναλτι στο Καυτανζόγλειο το είχε εκτελέσει ο Τσόρι, ο οποίος εδώ και μήνες δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο.

Γιατί το έκανε αυτό; Επειδή, η Οσμάνλισπορ είναι μία ομάδα που το έχει... εύκολο να παραχωρεί πέναλτι! Επτά φορές έχουν στηθεί αντίπαλοί της στην “άσπρη βούλα” τη φετινή σεζόν. Δεν είναι και λίγες, εδώ που τα λέμε.

Σίγουρα και την επόμενη εβδομάδα πάλι θα γίνει τέτοιου είδους προπόνηση. Πάντοτε, παραμονή ρεβάνς νοκ άουτ αγώνων οι προπονητές βάζουν τους ποδοσφαιριστές τους σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πολύ απλά πάντοτε συγκεντρώνει πιθανότητες το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ