ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννούλης, ο αντι-Χολέμπας

Γιαννούλης, ο αντι-Χολέμπας
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γιαννούλης θα είναι - όπως όλα δείχνουν- ο παίκτης που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Προς Ατρόμητο ο Πελέ.

Εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη, αφού ο Μίτσελ έχει ξεχωρίσει τον Έλληνα αριστερό μπακ από τους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι, με τη φυγή του Χολέμπας, ο παίκτης του Ατρομήτου είναι πολύ πιθανό να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Πειραιώτες είχαν στο δυναμικό τους τρεις αριστερούς μπακ, τους Μαζουακού, Μπονγκ και Χολέμπας. Με εξαίρεση τον 21χρονο Γάλλο που αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, έμοιαζε δεδομένο πως ένας εκ των Μπονγκ ή Χολέμπας θα αποχωρούσε.

Τελικά ο δεύτερος μεταγράφηκε στην Ρόμα, με τον Καμερουνέζο ωστόσο να βρίσκεται ήδη εκτός πλάνων του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να παραχωρήσει τον Μπονγκ αλλά δεν έβρισκε ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιο του ή έστω ένα σημαντικό μέρος από αυτό.

Οπότε οι Πειραιώτες ενεργοποιούν την λύση Γιαννούλη, τον αριστερό μπακ που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ανακοινωθεί μέσα στη μέρα -είναι η τελευταία των μεταγραφών- η απόκτησή του, που πιθανότατα να συνοδευτεί με μετακίνηση του Πελέ (ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό) στην ομάδα του Περιστερίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ