ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για πέμπτο σερί φιλικό σκόραρε ο Γκερέρο!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σκοράρει συνεχώς στα φιλικά του Ολυμπιακού και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο νεοαποκτηθείς φορ των Πειραιωτών πέτυχε γκολ για πέμπτο σερί ματς. (video)

Για πέμπτο συνεχόμενο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού σκόραρε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο νεαποκτηθείς φορ των Πειραιωτών, ο οποίος δεν είχε τη φήμη του γκολτζή, μέχρι στιγμής έχει βαλθεί να ανατρέψει την εικόνα που υπήρχε για τον ίδιο, αφού πετυχαίνει γκολ σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Ισπανός στράικερ είχε σκοράρει εις διπλούν στο πρώτο φιλικό με τη Βάτενς (νίκη με 3-0), συνέχισε με την Μποτοσάνι (νίκη με 5-0), με την Τεσέντερλο (νίκη με 3-0), πέτυχε γκολ με την Έουπεν (ήττα με 3-2), κατάφερε να βρει δίχτυα και κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν (ισοπαλία με 1-1), έστω και αν φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας.

Αν μη τι άλλο, ο Γκερέρο πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα και κερδίζει πόντους με την εικόνα του και τη διάθεσή του στο χορτάρι. Προφανώς και όλοι περιμένουν τα επίσημα ματς, όμως τα δείγματα είναι πολύ καλά!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ