ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαλλικές "σειρήνες" για Μανιάτη και Ντα Κόστα

Γαλλικές "σειρήνες" για Μανιάτη και Ντα Κόστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, καθώς η Μονπελιέ κι όχι μόνο φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο Ντα Κόστα δεν "κινδυνεύει" να αποχωρήσει.

Πλέον στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται μόνο με το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά και με τις αποχωρήσεις. Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεταιμε το ενάμισι πόδι εκτός Ρέντη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο η Μονπελιέ που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία γαλλική ομάδα που τον έχει στη λίστα της για να κάνει το προσεχές διήμερο πρόταση στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, το μεγαλύτερο "αγκάθι" δεν είναι άλλο από το τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθείτο παχυλό συμβόλαιό του. Μιλάμε για ένα συμβόλαιο πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ. Αν δηλαδή παραχωρηθεί δανεικός, θα πρέπει ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει να καλύψει το συμβόλαιό του. Αν παραχωρηθεί με μεταγραφή και ο ενδιαφερόμενοςέρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να τα βρει και ο παίκτης με τον υποψήφιο "μνηστήρα".

Όπως και να 'χει, το βράδυ της Τετάρτης (31/8) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια και μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον αρχηγό, ο οποίος να σημειώσουμε ότιείχε απασχολήσει ομάδες από το Βέλγιο.

Στο μεταξύ, ο Μανουέλ Ντα Κόστα,που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα δεν «κινδυνεύει» να αποχωρήσει, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικής ομάδας (Γκινγκάμπ;). Ο Μαροκινός στόπερ όμως φαίνεται πώς χαίρει της εμπιστοσύνης του Πάουλο Μπέντο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στο λιμάνι.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ