ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση

Φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση
INTIME SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν τις δύο πρώτες προπονήσεις της Δευτέρας (14/7), με τρέξιμο το πρωί και ασκήσεις ενδυνάμωσης το μεσημέρι. Ραντεβού στο γήπεδο ξανά το απόγευμα για ασκήσεις με μπάλα και τακτική.

Συννεφιά, βροχή και οι προπονήσεις του Ολυμπιακού. Αυτό το τρίπτυχο δεν αλλάζει στην καθημερινότητα του Ζέεφελντ. Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους την Δευτέρα (14/7), με τις δύο πρώτες προπονήσεις που διεξήχθησαν με διαφορά μιάμισης ώρας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Το πρωινό πρόγραμμα ήταν αρκετά ζόρικο για τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς ήταν αφιερωμένο στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Πράγμα που σημαίνει πως υπήρχε πολύ τρέξιμο.

Οι Πειραιώτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους, αυξομειώνοντας τον ρυθμό ανάλογα με τις εντολές των γυμναστών. Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι Παπάζογλου, Βέργος, Σάλιακας, Εντινγκά, Μπουχαλάκης και Διαμαντάκος.

Στο δεύτερο οι Σιόβας, Αυλωνίτης, Λυκογιάννης, Κολοβός, Γκαζαριάν και Ντοσεβί. Το τρίτο γκρουπ συμπλήρωναν οι Φουστέρ, Αβραάμ, Βούρος, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουί και Σαλίνο (ανέβηκε από το 4ο).

Στο τέταρτο γκρουπ ήταν οι Κατάι, Βλαχοδήμος, Ντομίνγκες, Βατουσιάδης, Κασάμι, Μαζουακού και Σαβιόλα. Μετά από περίπου μια ώρα τρέξιμο, οι "ερυθρόλευκοι" αναχώρησαν για το ξενοδοχείο και επέστρεψαν στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο, προκειμένου να εκτελέσουν το δεύτερο πρόγραμμα εκγύμνασης για την Δευτέρα.

Φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση
INTIME SPORTS

Μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα ακολούθησαν αερόβιες ασκήσεις, σπριντ και πρόγραμμα ενδυνάμωσης, έκρηξης και αλλαγής κατεύθυνσης πάνω σε σπριντ.

Οι τερματοφύλακες, 5 συνολικά τον αριθμό, έκαναν το δικό τους πρόγραμμα με τον Αλέκο Ράντο.

Φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση
INTIME SPORTS

Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδος και οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να δουλέψουν σε ασκήσεις με την μπάλα και πάνω στην τακτική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ