ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φωτιά" τα τηλέφωνα στο Ρέντη!

"Φωτιά" τα τηλέφωνα στο Ρέντη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν "ενοχληθεί" από συμπατριώτες τους δημοσιογράφους για να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο του Grexit.

Ο κακός χαμός που επικρατεί τις τελευταίες μέρες μετά τη ρήξη του Κοντονή με FIFA/UEFA/ΕΠΟ έχει γίνει σημείο αναφοράς σε κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού. Και πώς να μην γινόταν άλλωστε, όταν είναι ορατός ο κίνδυνος της απομόνωσης της ΕΠΟ και κατ’ επέκταση του αποκλεισμού όλων των ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις;

Στο Ρέντη δεν το κρύβουν ότι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί από την πλευρά του να κάνει τη δουλειά του στον βαθμό που μπορεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι και… ρομπότ. Έχουν θορυβηθεί με όλη αυτή την κατάσταση και περιμένουν και εκείνοι με τη σειρά τους να γίνει τελικά το Κύπελλο και να αποφευχθεί το Grexit.

Γενικότερα, τα τηλέφωνα στο Ρέντη έχουν πάρει «φωτιά». Ιδιαίτερα των ξένων, οι οποίοι έχουν "ενοχληθεί" από συμπατριώτες τους για να τους μεταφερθεί το κλίμα από Ελλάδα. Μη νομίζετε ότι και εκείνοι μπορούν να εξηγήσουν επακριβώς τι συμβαίνει.

Στο Μεξικό για παράδειγμα, έγραφαν ότι θα επηρεαστεί το μέλλον του Άλαν Πουλίδο στο Λιμάνι, αν και εφόσον δεν αποφευχθεί το Grexit. Και στην Αργεντινή ασχολούνται με τους Καμπιάσο, Ντομίνγκες.

Επίσης, στην Πορτογαλία δημοσίευμα της "Publico" είχε ολόκληρη αναφορά σε αυτό το θέμα και αμέσως άρχισαν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι να γράφουν πάλι ότι ενδέχεται ο Μάρκο Σίλβα να μην μείνει στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που πλανάται το «φάντασμα» της αποβολής πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ξένοι παίκτες, λοιπόν, έχουν δεχτεί ένα σωρό κλήσεις από συμπατριώτες τους δημοσιογράφους για να περιγράψουν τα όσα ζουν το τελευταίο διήμερο. Και την ίδια στιγμή στο εξωτερικό επιμένουν ότι η FIFA δεν αστειεύεται και πώς αν δεν ξεκινήσει άμεσα το Κύπελλο, τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα θυμίζει του χρόνου κάτι από ποδόσφαιρο… Βόρειας Κορέας!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ