ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φρέναρε" ο Ντουρμάζ

"Φρέναρε" ο Ντουρμάζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της Παρασκευής (11/3) και κρίνεται αμφίβολη πλέον η παρουσία του στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (13/3).

Ούτως ή άλλως ήταν τεράστια η προσπάθεια που κατέβαλε ο Τζίμι Ντουρμάζ για να προλάβαινε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τελικά, ο Σουηδός δεν τα κατάφερε. Παρότι έκανε κανονικά προπόνηση για δύο σερί μέρες, πήγε την Παρασκευή (11/3) στο Ρέντη και σαν να κατέβασε ταχύτητα.

Ακολούθησε ένα μέρος της ομάδας και μετά έφυγε για ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα τον δούμε στην 18άδα για το ντέρμπι.

Όσο για τον Ελαμπντελαουί, επιχείρησε να προπονηθεί με την ομάδα, μπήκε στο ξεκίνημα του προγράμματος και μετά έφυγε για να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Από την Πέμπτη (10/3) ουσιαστικά είχε φανεί ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει με τον Παναθηναϊκό και για αυτό τον λόγο ο Σίλβα ετοιμάζει τον Σαλίνο να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Από τα υπόλοιπα μέτωπα στο ιατρικό δελτίο, ο Ζντιέλαρ συνέχισε το πρόγραμμά του, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Μπουχαλάκη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και αποχώρησε προληπτικά.

Ο Σίλβα εξακολουθεί να μην ανοίγει τα χαρτιά του. Οι μόνοι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Φουστέρ και Ιντέγε.

Οπότε αναζητείται ο παρτενέρ του Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας και το ποιος από τους Πάρντο ή Σεμπά θα περάσει στο ένα "φτερό" της επίθεσης.

Στην εθνική Μαρόκου ο Ντα Κόστα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μαρόκου, Ερβέ Ρενάρ, κάλεσε τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα για τα ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, στις 26 και 29 του μηνός.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ