ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Πιο κοντά από ποτέ στην πρόκριση"

Φουστέρ: "Πιο κοντά από ποτέ στην πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Φουστέρ δήλωσε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να συμβιβαστούν με την ισοπαλία απέναντι στην Μπενφίκα και να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία εμφανίστηκε ο Φουστέρ με δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με την Μπενφίκα.

Ο Νταβίδ Φουστέρ τόνισε χαρακτηριστικά:

" Πρέπει να συμβιβαστούμε με την ισοπαλία. Αν μας έλεγαν πριν το ματς ότι θα φέρναμε ισοπαλία δεν θα το πιστεύαμε. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά για το παιχνίδι, ξέραμε τον αντίπαλο, κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί μας και το είδαμε προς το τέλος του παιχνιδιού.

Είμαστε στο σωστό δρόμο είμαστε πιο κοντά από ποτέ, περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και το επόμενο παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για μας".

Τσόρι: "Κρίμα..."

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες: "Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα και είναι κρίμα που δεν πήραμε τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν όμως δύσκολο έτσι όπως ήταν το γήπεδο σήμερα".

Για το ματς στο "Καραϊσκάκης" με την Μπενφίκα: "Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε πως έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. Τώρα βέβαια, έχουμε ματς για το πρωτάθλημα, στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε και μετά θα προσπαθήσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας με την Μπενφίκα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ