ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά"

Φουστέρ: "Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ τόνισε πως είναι υπερβολικά νωρίς για συμπεράσματα μετά το φιλικό με την Κρασνοντάρ, υποστηρίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" απλά πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Τι δήλωσε ο Σάκης Παπάζογλου. (video)

Με ήττα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τα φιλικά της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Η Κρασνοντάρ επικράτησε με σκορ 2-0 στην αναμέτρηση του Σαββάτου (12/7) στο Σβατς, ωστόσο ο Νταβίδ Φουστέρ, που διανύει την πέμπτη του σεζόν στους Πειραιώτες, δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

"Η φετινή προετοιμασία είναι αρκετά σκληρή, αλλά έτσι έπρεπε καθώς είχαμε μια μεγάλη περίοδο διακοπών. Παίξαμε το πρώτο μας φιλικό πολύ νωρίς και είναι επόμενο να μην μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση.

Περιμένω έναν καλύτερο Ολυμπιακό φέτος, πιστεύω θα τα καταφέρουμε, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δούμε με ασφάλεια στο μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μέσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Κρασνοντάρ.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Παπάζογλου τόνισε τα εξής:

"Είναι το ξεκίνημα μιας χρονιάς. Πάντα στην αρχή είναι δύσκολα. Μέχρι να βρεθεί ο ένας ποδοσφαιριστής με τον άλλο, μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από τα φιλικά.

Σίγουρα θα έρθουν και αποτελέσματα που δεν είναι ευνοϊκά για εμάς. Εμείς κοιτάμε να δουλεύουμε ολοένα και περισσότερο και να βελτιώνουμε την εικόνα μας και την εικόνα της ομάδας και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα.

Είναι όλα πολύ ευχάριστα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, προπονητών, ποδοσφαιριστών, επιτελείου, φροντιστών, όλοι. Στόχος είναι το καλύτερο και αυτό επιτυγχάνεται κάθε μέρα μέσα από τη δουλειά μας. Θέλω να βελτιωθώ μαζί με την ομάδα, να δέσω με το σύνολο και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ