ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας"

Φουστέρ: "Να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ δηλώνει το αποτέλεσμα του ντέρμπι εξαρτάται από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού και το αν θα καταφέρουν να βρουν ρυθμό οι "ερυθρόλευκοι".

Ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα είναι το "κλειδί" της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως τονίζει ο Νταβίντ Φουστέρ στη συνέντευξη στην κάμερα της NOVA. O Ισπανός μεσοεπιθετικός σχολιάζει τους "πράσινους" και στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία σημαντική νίκη επί της Γιουβέντους. Πόσο εύκολο είναι να "καθαρίσει" το μυαλό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

" Είναι αλήθεια ότι η νίκη επί της Γιουβέντους είναι μια ιστορική νίκη και είναι αλήθεια ότι την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι η νίκη επί της Γιουβέντους πρέπει να μας χρησιμεύσει σαν επιπλέον κίνητρο για να πάρουμε δυνάμεις και να δείξουμε πως αυτή την χρονιά μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Να προσφέρουμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο μας".

Εντοπίζει ομοιότητες με το περσινό ντέρμπι που είχε διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γ.;

" Eίναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες σε σύγκριση με πέρσι γιατί επίσης μετά από έναν πολύ σημαντικό αγώνα παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο με πέρσι. Πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε τον μεγαλύτερο αντίπαλο μας και θα το καταφέρουμε".

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φθάσει στη νίκη;

" Aυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Να βρούμε τον καλό μας εαυτό κάτι που δεν έχουμε δείξει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα. Αντίθετα, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δείχνουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στον τρόπο που παίζουμε. Αν βρούμε τον ρυθμό μας πιστεύω δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος για μας στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Τι εικόνα έχει για τον Παναθηναϊκό;

" Eίναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας και είναι μία ομάδα που πάντα εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, να συνεχίσουμε όπως με την Γιουβέντους και να πάρουμε τη νίκη".

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού.

" Δεν χρειάζεται να τους δώσουμε κίνητρο γιατί θα είναι στο πλευρό μας για ακόμα μία φορά και σίγουρα για ακόμα μία φορά θα δείξουν ότι είναι ενωμένη με την ομάδα. Τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας και αν κερδίσουμε θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για μία πολύ όμορφη εβδομάδα".

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ