ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Να παίξουμε στην Ισπανία"

Φουστέρ: "Να παίξουμε στην Ισπανία"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως σκόραρε και πάλι στην Ευρώπη, ενώ ευχήθηκε στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει ομάδα από τη χώρα του. "Ποτέ ξανά τόσο κρύο", δήλωσε ο Ορμπάιθ.

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ουκρανία και πρώτος σε "ερυθρόλευκα" γκολ στην Ευρώπη, Νταβίδ Φουστέρ, δεν θέλησε να σταθεί στον εαυτό του και μίλησε για την έννοια της ομάδας.

Ο Ισπανός, δεν έκρυψε την επιθυμία του, ο επόμενος αντίπαλος των Πειραιωτών να είναι από την χώρα του, για να επιστρέψει σπίτι του και να παίξουν σε φυσιολογικές καιρικές συνθήκες.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασκόραρα και πήραμε μια σημαντική νίκη καθώς δεν ήταν καθόλου εύκολη. Δεν έχει σημασία πως είμαι πρώτος σκόρερ. Σημασία έχει να είμαστε ομάδα για να έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Θα μου άρεσε να παίξουμε στην Ισπανία για να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας και να έχει πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες.

Η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι συγκεντρωμένοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνίζεται. Για μας πάνω απ' όλα είναι το πρωτάθλημα και ό,τι άλλο είναι να έρθει ας έρθει".

Ορμπάιθ: "Ποτέ ξανά τόσο κρύο"

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, στάθηκε στο κρύο που κυνηγά τους Πειραιώτες, ενώ ζήτησε ενότητα ενόψει της συνέχειας: " Ελπίζω να μην ξαναπαίξουμε σε τόσο πολύ κρύο. Είναι πολύ σημαντικό που σκοράραμε εκτός έδρας και διατηρήσαμε το μηδέν στην εστία μας. Έχουμε όμως πολλή δουλειά ακόμη για την πρόκριση και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας.

Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, ήταν ενωμένη και συμπαγής και σταθήκαμε πολύ καλά παρά το γεγονός πως οι συνθήκες ήταν δύσκολες.

Η Μέταλιστ μπήκε πολύ δυνατά και μας δυσκόλεψε αρκετά, όμως σιγά σιγά βελτιωνόμασταν.

Κάνω τη δουλειά όπως κάθε ποδοσφαιριστής, ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, αν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα.

Τζιμπούρ: "Το πιο ωραίο δώρο"

Από την πλευρά του, ο Ραφίκ Τζιμπούρ χαρακτήρισε τη νίκη στο Χάρκοβο ως το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του: "Είναι πολύ καλή ομάδα η Μέταλιστ, αλλά εμείς επικρατήσαμε εκτός έδρας για άλλη μια φορά υπό κακές συνθήκες. Δεν μιλάω μόνο για το κρύο, αλλά και για τον άθλιο αγωνιστικό χώρο. Ήταν το πιο ωραίο δώρο για τα γενέθλια μου. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε όπως γνωρίζουμε και να φτάνουμε στην επιτυχία. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να περιμένετε ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, έχουμε ενθουσιασμό και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ