ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής"

Φουστέρ: "Κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής"
Φουστέρ INTIME SPORTS

Ο Φουστέρ στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να γίνει στον Ολυμπιακό και τους πολλούς νέους παίκτες

"Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου και ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου. Η εμφάνιση μας βοηθάει και είμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτά που δουλεύουμε καθημερινά. Είναι πράγματα που θέλουμε να παρουσιάζουμε στον αγωνιστικό χώρο", είπε αρχικά ο Ισπανός άσος και συνέχισε:

Για τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού, είπε: " Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε γιατί είχαμε διαστήματα που παίζαμε καλά και σε άλλα όχι. Πάντα χρειάζεται χρόνος για να δέσει μια ομάδα, έγιναν πολλές μεταγραφές και πρέπει να γνωριστεί ο ένας με τον άλλο.

Αυτό που λέμε εμείς οι παλιοί στους νέους και εξηγούμε είναι τι σημαίνει η φανέλα του Ολυμπιακού γιατί υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν".

Σαβιόλα: "Μου αρέσει να έχω φορ μπροστά μου"

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την σημερινή μας νίκη και το τι προσέφερα εγώ στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Για αυτό είμαι εδώ. Σημασία έχει να βοηθάμε την ομάδα. Αφιερώνω το γκολ στην κόρη μου και στον κόσμο που με πίστεψε. Θα πάω απόψε πολύ ευτυχισμένος στο σπίτι μου".

Για την συνύπαρξη του με τον Κώστα Μήτρογλου, είπε: "Για τον Μήτρογλου πιστεύω πως είναι σημαντικό που η ομάδα μας έχει εναλλακτικές. Πάντα πρέπει να έχει λύσεις ο προπονητής. Σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο που είχε κλειστεί καλά πίσω και έπαιζαν αρκετά αμυντικά".

Για το γεγονός πως το ματς δεν ξεκίνησε καλά, τόνισε: "Βρήκαμε τον τρόπο. Είχαμε την λύση και αυτό είναι το σημαντικό. Πιστεύω πως είναι προνόμιο το να έχω φορέσει φανέλες ομάδων όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μπενφίκα. Και ο Ολυμπιακός όμως είναι ένας εξίσου μεγάλος και σημαντικός σύλλογος.

Είναι σημαντικό το να ξέρεις και να καταλαβαίνεις το τι συμβαίνει σε μία τέτοια ομάδα. Να μπορείς να διαχειρίζεσαι την πίεση που υπάρχει, να προσφέρεις και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας, του κόσμου και της οικογένειάς σου".

Για το γεγονός πως σκόραρε με το κεφάλι, είπε: "Δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια το τελευταίο γκολ που έβαλα με κεφαλιά. Πάντα προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες. Όταν ένας αμυντικός δεν πιστεύει πως ένας φορ του μεγέθους μου θα βάλει ένα τέτοιο γκολ εγώ αξιοποιώ την ευκαιρία.

Με την Μπενφίκα είχα σκοράρει με το κεφάλι. Πάντα πιστεύω πως με βοηθάει το να έχω έναν παίκτη μπροστά μου. Με βοηθάει να έχω έναν πιο προωθημένο φορ και να ανοίγει διαδρόμους για να κάνει πιο εύκολη την δουλειά μου. Έτσι παίξαμε σήμερα με τον Κώστα".

Για το πως του αρέσει να παίζει, είπε: "Λόγω του μεγέθους μου δεν μπορώ να πλησιάσω εύκολα την κορυφή και θέλω έναν τέτοιο φορ. Κατά τα άλλα γνωρίζω πολύ καλά την οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα στην Ελλάδα. Την έχουν περάσει φίλοι μου σε Αργεντινή και Ισπανία και ξέρω πως είναι.

Η επαφή μου με τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει από τότε που ήρθα στην Αθήνα στον Ολυμπιάδα. Η πρόθεση του συλλόγου να με αποκτήσει ήταν κίνητρο για μένα. Όπως ήρθαν ο Τσόρι και ο Ιμπαγάσα είναι και για μένα σημαντικό που είμαι εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι στους Πειραιώτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ