ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουντώνουν τα σενάρια για Τζιμπούρ

Φουντώνουν τα σενάρια για Τζιμπούρ

Στην έξοδο από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ελλάδα και εξωτερικό. Πολλά τα ονόματα των αντικαταστατών του

Εδώ και 2-3 μέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που θέλει τον Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός του Ολυμπιακού. Μάλιστα εκείνο που λέγεται είναι πως ο Αλγερινός άσος δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του και πως θα φύγει ελεύθερος.

Αν και δεν υπάρχει ανακοίνωση, επίσημη θέση του Ολυμπιακού είναι πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον σύλλογο μέχρι το 2016, ενώ πρόσφατα και ο μάνατζερ του τοποθετήθηκε λέγοντας πως ο Τζιμπούρ είναι παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά όπως λέει ο λαός με τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό να έχουν... φουντώσει.

Σύμφωνα με την Sportday ο Τζιμπούρ βρέθηκε στην Ελλάδα την Παρασκευή με σκοπό να βρεθεί στην "πρώτη" του Ολυμπιακού την Κυριακή, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, στη συνέχεια όμως ζήτησε από τον Γιάννη Βρέντζο κάποιες ημέρες άδεια για προσωπικές υποθέσεις και λόγω της συμμετοχής του με την Αλγερία.

Ψάχνει πρόταση

Τα ρεπορτάζ στον ελληνικό Τύπο πάνε ένα βήμα παρακάτω και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο Τζιμπούρ σε αυτή τη συζήτηση ζήτησε χρόνο και για να βρει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, αφού θεωρεί πως στα 29 του χρόνια έχει μία και μόνο ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο εκτός Ελλάδας.

Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Δηλαδή θα μάθουμε αν έχει συμβόλαιο, αν υπάρχει πρόταση και φυσικά αν όντως πήγε στην Τουρκία και την Μπουρσασπόρ.

Τώρα όσον αφορά τους αντικαταστάτες του Αλγερινού, πολλά ονόματα έχουν ακουστεί (Σαβιόλα, Μπάριος, Πέτριτς, Μπιάνκι), όμως καλό είναι να περιμένουμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ