ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλ για Καρίγιο ο Ολυμπιακός!

Φουλ για Καρίγιο ο Ολυμπιακός!

O Γκαλέτι πήρε το OK από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η τιμή εκκίνησης της μεταγραφής είναι 4 εκατομμύρια ευρώ.

O Λουτσιάνο Γκαλέτι, ήρθε, είδε και απήλθε από την Ελλάδα με εντολή να φέρει στον Ολυμπιακό τον 24χρονο στράικερ της Εστουντιάντες, Γκουίντο Καρίγιο, παρά την εμπλοκή της Μπενφίκα και την αλμυρή τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων, που φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναχωρεί σήμερα για την Αργεντινή, αφού πήρε το ΟΚ του Βαγγέλη Μαρινάκη, να ξεκινήσει τη διαδικασία για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο, που έχει πετύχει φέτος συνολικά 16 γκολ, 7 στο πρωτάθλημα και 6 στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το συμβόλαιο του λήγει σε ένα χρόνο, το καλοκαίρι του 2016, αλλά όπως διαμήνυσε στο κλαμπ του, δεν έχει σκοπό να παραμείνει στην Αργεντινή.

Ο Γκαλέτι ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουντιάντες, ο πατέρας του ήταν τοτέμ για το κλαμπ, έχει εξαιρετικές σχέσεις, γι' αυτό και τον κάλεσαν να συνεχίσει την ενεργό δράση στην...οικογένεια του.

Το ποσό των 4 εκατομμυρίων είναι πολύ μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα, ιδιαίτερα σε εποχή κρίσης, αλλά δεν είναι κρυφό ότι τόσα λεφτά στοίχισε ο δανεισμός του Μήτρογλου για ένα χρόνο από τη Φούλαμ.

Τον Καρίγιο θέλει όμως και η Μπενφίκα και οι Πορτογάλοι είναι "μανούλες" σε τέτοιες διαπραγματεύσεις. Το γεγονός όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει τον Γκαλέτι μπορεί να παίξει ιδιαίτερο ρόλο.

Από την Αργεντινή είχε πάρει ο Ολυμπιακός τον Φερνάντο Μπελούτσι, δίνοντας στη Ρίβερ Πλέιτ το σπουδαίο ποσόν των 7,5 εκατ ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Λέο Νούνιες είχε κοστίσει 2,5 εκατ ευρώ και οι μεταγραφικές υποθέσεις με χώρες της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής είναι μπερδεμένες, όπως φάνηκε με τον Πουλίδο και τον Μπενίτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ