ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτσάρει ο Ιμπαγάσα, επιστροφή Πάντελιτς

Φορτσάρει ο Ιμπαγάσα, επιστροφή Πάντελιτς
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανεβάζει στροφές ενόψει του τελικού Κυπέλλου καθώς την Τετάρτη πήρε μέρος μαζί με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση. Επέστρεψε ο Πάντελιτς, πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Ευχάριστα ήταν τα σημερινά νέα για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί του πόδι).

Σαφώς και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά η εξέλιξη αυτή έφερε χαμόγελα τόσο στην ομάδα, όσο και στον Σέρβο σέντερ-φορ, καθώς ανέβηκε η ψυχολογία του.

Όσον αφορά στον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, ύστερα από το διάστρεμμα που είχε υποστεί, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος και στην προπόνηση της ομάδας μαζί με τους συμπαίκτες του, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να "τσεκάρει" το βαθμό ετοιμότητάς του.

Το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στον τελικό είναι ανοιχτό, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη το πρωί (10:30) θα γίνει η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού και μετά το τέλος της θα πραγματοποιηθεί η Media Day ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Διαβάστε τα τελευταία σενάρια που φέρνουν τους Μπίλιτς και Μίτσελ ως υποψήφιους διαδόχους του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ