ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Τεράστιος παίκτης και ηγέτης ο Ντομίνγκες"

Φορτούνης: "Τεράστιος παίκτης και ηγέτης ο Ντομίνγκες"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης εξήγησε την αντίδραση του όταν σκόραρε κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ αποθέωσε τον συμπαίκτη του Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Δηλώσεις έκανε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής μέσος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο:

Για το γκολ που πέτυχε με τον ΟΦΗ:

Μου δίνει σίγουρα μεγαλύτερη ψυχολογία. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, μου ζήτησε ο προπονητής να κάνω αυτά που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, κερδίσαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κοιτάμε μπροστά και η ομαδική δουλειά έκανε αυτό το 3-0.

Ο κ. Περέιρα μας λέει συνεχώς να πρεσάρουμε ψηλά, πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το καταφέραμε πάρα πολύ καλά, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, κλέψαμε πολλές μπάλες και έτσι σκοράραμε και τα δύο γκολ.

Για τον Τσόρι Ντομίνγκες:

Ο Τσόρι είναι ένας τεράστιος παίκτης, βοηθάει πάντα την ομάδα, είναι ηγέτης στον Ολυμπιακό. Εγώ μαθαίνω πάρα πολλές κινήσεις απ' αυτόν, είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη και είναι πάρα πολύ καλό παιδί, μας δίνει συμβουλές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

Σίγουρα τώρα έχουμε 3-4 παιχνίδια πάρα πολύ δύσκολα, αλλά γι’ αυτό και είμαστε μεγάλη ομάδα, γι' αυτό και έχουμε μεγάλο ρόστερ και όποιος παίκτης μπαίνει μέσα δίνει το 100%, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και θέλουμε να είμαστε συνεχώς πρώτοι στην βαθμολογία.

Για τον πανηγυρισμό του:

Έκανα ζέσταμα για 20 λεπτά και προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο να μας βρίζουν συνέχεια, δεν αντέδρασα στο ζέσταμα, αλλά στο γκολ γι' αυτό είχα αυτή την αντίδραση.

Για την επιλογή του να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό:

Ήρθα στην Ελλάδα, ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Για να ήρθα εδώ πέρα είμαι πολύ έτοιμος να προσφέρω, η πίεση ξέρω είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν με πειράζει καθόλου, όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι ακόμα καλύτερος.

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αναλυτικά:

Για την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ:

Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε πολύ θερμή ατμόσφαιρα, ήταν οι φίλοι του ΟΦΗ ακουγόντουσαν πολύ, είχαν πολύ μεγάλο πάθος και για μας δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς, όμως, καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα, καταφέραμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι μας άξιζε.

Για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια:

Ο λόγος που πιστεύω ότι ο αντίπαλος δημιουργεί δύσκολα ευκαιρίες εναντίον μας είναι ότι πάντα προσπαθούμε να έχουμε παίκτες και στις δύο πλευρές, όταν το παιχνίδι γίνεται από τη μία πλευρά εμείς προσπαθούμε να είμαστε προς τα εκεί κι όταν γίνεται απ' την άλλη εμείς προσπαθούμε να έχουμε παίκτες εκεί και να αμυνθούμε.

Για τη δική του απόδοση:

Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι, προσπαθώ πάντα με τη δουλειά μου να γίνομαι όλο και πιο καλός. Το γεγονός ότι τα πηγαίνω καλά μου δίνει αυτοπεποίθηση, νιώθω όλο και πιο καλά στη θέση που παίζω και πάντα προσπαθώ να γίνομαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ