ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης ή Τσόρι;

Φορτούνης ή Τσόρι;

Ο Περέιρα προβληματίζεται με Φορτούνη ή Ντομίνγκες για μια θέση στα χαφ, με τους Κασάμι, Μανιάτη να είναι αμετακίνητοι.

Xωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κίεβο, με την αναχώρηση να είναι προγραμματισμένη στις 10 το πρωί της Τετάρτης (18/2) και την επιστροφή στις 2.30 ώρα Ελλάδας την Παρασκευή (20/2).

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρησή του για το Κίεβο, όπου την Πέμπτη (19/2, 20:00) θα κοντραριστεί με την ουκρανική Ντνίπρο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (17/2). Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην τακτική, ενώ έπαιξαν και διπλό. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με στημένες φάσεις, δουλεύοντας επάνω στην επιθετική και αμυντική αντίδραση.

Θεραπεία έκανε ο Φουστέρ, ενώ κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Μποτία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με την Ντνίπρο. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Φουστέρ, ο Μποτία που συνεχίζει την αποθεραπεία και οι Γιαννούλης, Διαμαντάκος, αφού προτιμήθηκε ο Μπενίτες ως δεύτερος σέντερ φορ, ενώ ο Χάρα ως γνωστόν δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα και προορίζεται για την ενδεκάδα της Λεωφόρο, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο.

Το δίλημμα του Περέιρα είναι ανάμεσα στους Φορτούνη, Ντομίνγκες, με τον παίκτη που θα μένει εκτός να ετοιμάζεται για την ενδεκάδα της Λεωφόρου, ενώ για τα άκρα αναμένεται να προτιμηθούν οι Αφελάι, Ντοσεβί και τον Ντουρμάζ να προορίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής. Το δίδυμο Μανιάτη-Κασάμι δύσκολα θα σπάσει...

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο στην φάση των "32" θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί επί ουκρανικού εδάφους, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (18/2), στο Ολιμπίνκσι.

Να θυμίσουμε πως οι παίκτες που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή του λίστα είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Μέγκιερι, Ρομπέρτο.

Αμυντικοί: Σαντάνα, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Γιαννούλης.

Μέσοι: Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Αφελάι, Φορτούνης, Ντοσεβί

Επιθετικοί: Μήτρογλου, Μπενίτες, Διαμαντάκος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ