ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με την Εθνική Κατάρ

Φιλικό με την Εθνική Κατάρ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού με την Εθνική ομάδα του Κατάρ στις 13 Αυγούστου στην Ζυρίχη. Τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης (20/5).

Από τις 10 έως τις 21 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Ζέεφελντ πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ενώ οι Πειραιώτες ήδη κάνουν τις επαφές τους για φιλικά παιχνίδια και μάλιστα την Τετάρτη (20/5) ανακοίνωσαν την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με την Εθνική του Κατάρ, τον Αύγουστο στην Ζυρίχη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, στις 13 Αυγούστου, στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας".

Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα η προπόνηση

Την Τετάρτη (20/5) οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει Ξάνθης, με την προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ο Περέιρα και οι παίκτες του ετοιμάζονται για τον τελικό του Σαββάτου (23/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ και η δουλειά συνεχίζεται με ένταση. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν "μονομαχίες" τρεις εναντίον τριών. Με τακτική και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, ολοκληρώθηκε η προπόνηση.

Κανονικά γυμνάστηκαν για τρίτη σερί μέρα οι Ελαμπντελαουί, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Μποτία και Ντοσεβί. Ατομικά κινήθηκαν οι Σαντάνα και Στρέζος, ενώ θεραπεία και ατομικό έκανε ο Γιαννούλης. Ο Γιάννης Μανιάτης συνεχίζει την αποκατάστασή του. Την Πέμπτη (21/5) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ