ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αμερική για το International Champions Cup, ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σικάγο με σκοπό να ενισχύσει το έργο της UNICEF.

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο φετινό διεθνές τουρνουά ICC, το οποίο θα διεξαχθεί σε Αμερική και Καναδά. Οι Πειραιώτες θα επισκεφθούν το Τορόντο στις 24 Ιουλίου για να αντιμετωπίσουν την Μίλαν, το Σικάγο στις 27/7 για το ματς με την Λίβερπουλ και την Μινεάπολις στις 2 Αυγούστου για την αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στον δεύτερο σταθμό του ταξιδιού τους, οι "ερυθρόλευκοι" θα πραγματοποιήσουν (Σάββατο 26 Ιουλίου, 19:00) φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να προωθήσουν το μήνυμα της συνεργασίας τους με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύουν την αποστολή στο υπερατλαντικό της ταξίδι.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους παίκτες και να πάρει αυτόγραφα ενώ θα υπάρξει και δημοπρασία ερυθρόλευκων αναμνηστικών, υπογεγραμμένων από τους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν.

Εκεί θα είναι και τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο, όπως και οι υπόλοιποι ομογενείς.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια της εκδήλωσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://ahiworld.org/media-center/announcements/2014/1882-olympiacos-fc-reception-in-chicago.html.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λίβερπουλ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.ticketmaster.com/event/04004C4B97654039.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ