ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγουν Ρόμενταλ, Βασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης

Φεύγουν Ρόμενταλ, Βασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες ο Ντένις Ρόμενταλ. Στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Βασιλόγιαννης, στην Ολλανδία ο Νικλητσιώτης.

Τρεις παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν, ετοιμάζουν βαλίτσες και προβάρουν τις φανέλες άλλων ομάδων. Ο λόγος για τους Ρόμενταλ, Βασιλόγιαννη και Νικλητσιώτη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Δανός άσος βρέθηκε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και συνομίλησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το συναινετικό διαζύγιο.

Οι δύο πλευρές λοιπόν φαίνεται πως τα βρήκαν και τις επόμενες ημέρες ο Ντένις Ρόμενταλ, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Επόμενος προορισμός του, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα της πατρίδας του, η Μπρόντμπι.

Σ' ότι αφορά στους Βασιλόγιαννη και Νικλητσιώτη, ο πρώτος θα δοθεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο δεύτερος θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ολλανδία, με την φανέλα της Χέλμοντ Σπορτ, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ