ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγουν οι δανεικοί το καλοκαίρι

Φεύγουν οι δανεικοί το καλοκαίρι
Ορμπάιθ Καζίμ Μαρκάνο Μακούν

Μόνο με θαύμα θα συνεχίσουν και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Ολυμπιακό οι Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν και Καζίμ Ρίτσαρντς, καθώς τελειώνει ο δανεισμός τους.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μπορεί ο Ολυμπιακός να μην δαπάνησε αρκετά χρήματα σε μεταγραφές , όμως κατάφερε να κλείσει εξαιρετικά deal με ομάδες της Ευρώπης για το δανεισμό ποδοσφαιριστών.

Τρεις από αυτούς ήρθαν, έπαιξαν, προσέφεραν (άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο) και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν, παρέα με τον "περαστικό" Καζίμ Ρίτσαρντς το καλοκαίρι.

Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν και Καζίμ Ρίτσαρντς λοιπόν δύσκολα θα φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα ποδοσφαιριστή σεζόν, αφού για διαφορετικό λόγο ο καθένας έχει ένα... βουνό εμπόδια μπροστά του.

Ο καλός, ο κακός και οι μέτριοι

Ας τους δούμε με τη σειρά λοιπόν και θα εξηγήσουμε το λόγο που αποχωρεί ο καθένας τους.

Πάμπλο Ορμπάιθ: Ο καλός

Ο Ισπανός άσος συνολικά ήταν καλός αν και χρειάστηκε τον Γιάννη Μανιάτη δίπλα του για να πάρει ανάσες. Αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, όμως λίγο η ηλικία (33 στα 34), λίγο το γεγονός πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάνουν την παραμονή του δύσκολη. Εκτός κι αν... μείνει ελεύθερος.

Καζίμ Ρίτσαρντς: Ο κακός

Αν εξαιρέσουμε τα τατουάζ, 2-3 βίντεο στο dailymotion που χορεύει και τραγουδά και το γεγονός πως τα ΜΜΕ έφαγαν 1-2 μέρες για να αποφασίσουν αν είναι Τούρκος ή Άγγλος, δεν θα μας μείνει κάτι άλλο να θυμόμαστε από το πέρασμα του. Φεύγει χωρίς επιστροφή.

Και οι... μέτριοι

Ο Ιβάν Μαρκάνο έκανε καλό δεύτερο γύρο, με κάποιες πινελιές μετριότητας, όμως στο ξεκίνημα του ήταν πολύ μέτριος. Σε συνδυασμό με τη μη καταχώρηση ρήτρας στο δανεισμό του και τις απαιτήσεις της Βιγιαρεάλ (2-3 εκ. ευρώ), κάνουν την περίπτωση του τελειωμένη. Εκτός κι αν υποβιβαστούν τα "υποβρύχια".

Τέλος ο Ζαν Μακούν δεν έπαιξε πολύ, τραυματίστηκε κιόλας, ενώ τα 3.5-4 εκ. ευρώ που θέλει η Άστον Βίλα κρίνονται πολλά χρήματα για όσα έδειξε ο παίκτης στο γήπεδο.

Εσείς διαβάστε τι συμβαίνει με τον Έμερι, τον Σκόνδρα που πλησιάζει, τις δυο μεταγραφές που ετοιμάζει ο Μαρινάκης και τη συνέντευξη του Ραφίκ Τζιμπούρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ