ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγει από την Εσπανιόλ ο Βερδού

Φεύγει από την Εσπανιόλ ο Βερδού

Ο Γιοάν Βερδού, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ, αφού οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν οδήγησαν πουθενά.

Το όνομα του Γιοάν Βερδού ακούγεται έντονα τους "ερυθρολεύκους", αφού ψάχνουν για κάποιον ποδοσφαιριστή με τις ικανότητες του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ο 30χρονος άσος, μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Εσπανιόλ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις σχετικά με την διατήρηση της συνεργασίας τους, όμως τελικά υπήρξε ναυάγιο όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εσπανιόλ και έτσι φαίνεται πως ο Βερδού ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Όπως γίνεται γνωστό, ο Γιοάν Κολέ και γενικότερα ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν μπορεί να προσφέρει όσα ζητά ο 30χρονος άσος, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στο "διαζύγιο".

Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει και νέο ραντεβού των δύο πλευρών, όμως ο Γιοάν Βερδού δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την "κυανόλευκη" φανέλα.

Η περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι για τον Ολυμπιακό, αφού ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη, αλλά και η Σαουθάμπτον από την Αγγλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ