ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φέρνει Περέιρα ο... Ζαρντίμ

Φέρνει Περέιρα ο... Ζαρντίμ

Πορτογαλικά σενάρια κάνουν λόγο για "ντόμινο" στους πάγκους Μπράγκα-Πόρτο, το οποίο φέρνει τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του Ζαρντί με τη Μπράγκα το μεσημέρι της Τρίτης (29/5), φούντωσαν αυτόματα οι φήμες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 38χρονο τεχνικό και να αναμένει την απάντησή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα όμως με τα όσα υποστηρίζουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, η διαδρομή του Ζαντί άλλαξε στην πορεία και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπει άλλος προπονητής στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Πλέον ο τέως τεχνικός της Μπράγκα (τη θέση του πρόκειται να αναλάβει ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο) πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Πόρτο, "εκτοπίζοντας" από τον πάγκο των "δράκων" τον Βίτορ Περέιρα ο οποίος με τη σειρά του ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ώστε να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια ο Τύπος της Πορτογαλίας υποστηρίζει πως αυτό το "ντόμινο" στον πάγκο των Μπράγκα και Πόρτο, φέρνει τον Περέιρα στην τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ