ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φέλερ: "Ο Ρέτσος έχει ξεχωριστές ικανότητες"

Φέλερ: "Ο Ρέτσος έχει ξεχωριστές ικανότητες"

Τόσο ο Ρούντι Φέλερ, όσο και ο Χάικο Χέρλιχ μίλησαν για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό, αλλά και για όσα περιμένουν από εκείνον.

Πέρα από την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου, είχαμε και τις πρώτες αντιδράσεις των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας. Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα της Λεβερκούζεν υπάρχουν δηλώσεις τόσο του Ρούντι Φέλερ, όσο και του Χάικο Χέρλιχ.

Ο πρώτος, ο οποίος εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στη Λεβερκούζεν, τόνισε: "Ο Παναγιώτης Ρέτσος προσέλκυσε το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης έτσι είναι μεγάλη χαρά για μας που επέλεξε την Μπάγερ Λεβερκούζεν ειδικά από τη στιγμή που είχε μεγάλη συνεισφορά στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Ο Παναγιώτης είναι ένας νέος επαγγελματίας με ξεχωριστές ικανότητες και ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό μας προφίλ. Είναι μια επένδυση για το μέλλον για τον σύλλογο".

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χάικο Χέρλιχ, είπε: "Πάντα τον είχαμε στην κορυφή της λίστας μας. Είναι υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε αυτή την μεταγραφή. Δεν ήταν εύκολο, επειδή ένα τόσο ταλαντούχο παιδί όπως ο Παναγιώτης είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η μεταγραφή".

Από την πλευρά του ο 19χρονος σέντερ μπακ τόνισε: "Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πάντα έπαιζε στο Champions League παρά τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στην Bundesliga και είναι κάτι που με εντυπωσίασε πολύ. Η πρόταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με κάνει περήφανο. Για μένα η Bundesliga είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ελκυστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημο: Στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Ρέτσος
Ένχελς: Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού
Μαρινάκης: "Ιστορική η μεταγραφή του Ρέτσου"

Photo credits: @bayer04fussball

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ