ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φέισα: "Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό"

Φέισα: "Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Λιούμπομιρ Φέισα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται καθόλου να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό

Ο Λιούμπομιρ Φέισα τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, ωστόσο τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει επιστρέψει έτοιμος για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Ο Σέρβος μέσος με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του και στην ιστοσελίδα "serbiancafe", τόνισε πως στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από τον ίδιο και πως δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αν σκέφτεται να αποχωρήσει είπε: " Δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτή η πληροφορία. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρονιά. Ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος με μένα και εγώ δεν το συζητάω καν.

Απέναντι στον Ατρόμητο αγωνίστηκα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχα την ασίστ στο γκολ και έκανα όλα όσα μου ζήτησε ο προπονητής μου, Ερνέστο Βαλβέρδε. Μου ανέφεραν πως είχα κάνει καλή εντύπωση στο παιχνίδι", είπε ο Φέισα και πρόσθεσε πως η Παρτιζάν, έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ