ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί ο Σόλιντ, ακολουθεί ο Κούπερ για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Φαβορί ο Σόλιντ, ακολουθεί ο Κούπερ για τον πάγκο του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο το όνομα του Τροντ Σόλιντ ανεβαίνει στη λίστα και φαίνεται ο επικρατέστερος μαζί με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Από τον Ντομίνγκος Πασιένσια και αρκετούς πρωτοκλασάτους Ισπανούς προπονητές οι διοικούντες του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε δύο γνωστές λύσεις, που δεν αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο.

Πρόκειται για τους Τροντ Σόλιντ και Έκτορ Ραούλ Κούπερ, όπου βρίσκονται πλέον ψηλά στη λίστα και όσο περνούν οι μέρες κερδίζουν ακόμη περισσότερους πόντους.

Το αγωνιστικό στυλ του Νορβηγού με του Αργεντίνου δεν έχουν και πολύ σχέση, όμως το σκεπτικό της διοίκησης αναφέρει πως είναι και οι δύο γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας και ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός. Με λίγα λόγια και απλά, οι ιθύνοντες της Πειραϊκής ΠΑΕ δείχνουν πως φοβούνται το ρίσκο και πάνε σε γνώριμες λύσεις.

Σ' ό,τι αφορά στον Τροντ Σόλιντ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", δεν είναι λίγοι στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ που έχουν να πουν καλά λόγια κι ένας απ' αυτούς είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος θεωρεί ότι ο Νορβηγός έχει ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με τον Βαλβέρδε, ενώ κέρδιζε εύκολα το πρωτάθλημα και τα ντέρμπι. Στην Ευρώπη βέβαια, οι Πειραιώτες είχαν βγει δύο χρονιές τελευταίοι στους ομίλους του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και τ' όνομα του Σόλιντ κι αυτό του Κούπερ, δεν αρέσουν στον κόσμο του Ολυμπιακού, όμως στη διοίκηση πιστεύουν πως πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Αν θα το πετύχουν κανείς δεν ξέρει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ