ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί για το τέρμα ο Ιτάνς

Φαβορί για το τέρμα ο Ιτάνς
Ιτάνς

Χακόμπο και Ιτάνς είναι τα δυο φαβορί για μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Υπομονή με Λούτσο Γκονσάλες.

Ο Μπάλαζ Μέγιερι από τη στιγμή που πήρε το χρίσμα του βασικού κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού, έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και σταθερότητα.

Το κακό για τον Ούγγρο άσο είναι πως πίσω του δεν υπάρχει κάποια δεύτερη λύση που να πιστεύει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οπότε η απόκτηση ενός ακόμα κίπερ είναι επιβεβλημένη.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην εγχώρια αγορά και τα δυο ονόματα που φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα, είναι αυτά των Ιτάνς και Χακόμπο.

Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως και οι δυο είναι βασικοί στις ομάδες τους, με τον Αστέρα να δίνει μάχη για παραμονή και τον Ατρόμητο να παλεύει για την πρώτη πεντάδα.

Πάντως όπως αναφέρει ο "Πρωταθλητής" ο Ιτάνς είναι το μεγάλο φαβορί και μπορεί να γίνει κίνηση για την απόκτηση του (ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει παίκτη από εκεί) προς το τέλος του Ιανουαρίου όμως.

Αυτό γιατί ο Ατρόμητος έχει σημαντικά ματς σε αυτό το διάστημα που ίσως να καθορίσουν τους στόχους της σεζόν.

Υπομονή με Λούτσο

Όσον αφορά την περίπτωση του 31χρονου μεσοεπιθετικού, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες ημέρες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να κλείσουν το deal χωρίς όμως να φτάσουμε σε μεγάλα νούμερα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ