ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί για ενδεκάδα ο Ανσαριφάρντ!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ποια τα πλάνα του Πάουλο Μπέντο για τη ρεβάνς (23/2, 18:00) με την Οσμάνλισπορ στην Τουρκία. Πολύ πιθανό ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να παίξει για πρώτη φορά βασικός σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Με τον Μπέντο δεν μπορεί να βγει άκρη. Άλλες φορές τα όσα δοκιμάζει στις προπονήσεις, τα βλέπουμε την επόμενη μέρα στους αγώνες. Άλλες φορές βρίσκονται στο αρχικό σχήμα κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν τους είχε "φωτογραφίσει" ούτε μία φορά στον Ρέντη!

Ένα παράδειγμα είναι αυτό με τον Ρομαό στην Λευκωσία. Ο Αφρικανός δεν ήταν ούτε σε μία δοκιμή για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Τον Καμπιάσο "έδειχνε" ο Μπέντο και τελικά λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο πούλμαν με προορισμό το ΓΣΠ, ανακοίνωσε ότι θα παίξει ο Ρομαό αντί του Μιλιβόγεβιτς που τότε είχε προφυλαχθεί επειδή είχε κάρτες.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή αν πιστέψουμε την τελευταία δοκιμή του Πάουλο Μπέντο, τότε θα δούμε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ενδεκάδα. Ο Ιρανός επιθετικός ήταν αυτός που έπαιξε με τους "βασικούς" στο δίτερμα και όχι ο Καρντόσο. Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο Μπέντο έχει δείξει ότι τον Παραγουανό φορ προτιμούσε ως "μπακ απ" του Ιντέγε, σαν να έδειξε στην τελευταία προπόνηση ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά τον Ανσαριφάρντ.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως. Ναι μεν ο Καρίμ είναι το φαβορί, ναι μεν υπάρχει η αίσθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι θα δούμε το απόγευμα της Πέμπτης (23/2, 18.00) στο γήπεδο της Οσμάνλισπορ, τον Ιρανό επιθετικό να παίζει για πρώτη φορά σε σχηματισμό 4-2-3-1 (σ.σ. μέχρι στιγμής τον βλέπαμε μόνο στο 4-4-2), αλλά με τον Μπέντο πάντοτε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου, ενώ άλλες φορές λέει ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, αυτή τη φορά προτίμησε να πει ότι θα αποφασίσει λίγη ώρα πριν από το ματς.

Από εκεί και πέρα, οι Σισοκό και Ρέτσος φαίνεται ότι κερδίζουν την κούρσα με αντιπάλους τον Ντε Λα Μπέγια και Ρομαό αντίστοιχα. Ανοικτό είναι για το Ανδρούτσος ή Ελιουνούσι στο ένα "φτερό" της επίθεσης.

Με λίγα λόγια, η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρέτσο, Μαρτίνς, Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι ή Ανδρούτσο και Ανσαριφάρντ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ