ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φάκελος" Φαμπρίτσιο: τα δεδομένα και τα ζητούμενα για τον Ολυμπιακό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 28χρονος επιθετικός της Πορτιμονένσε, Φαμπρίτσιο, όντως βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. (VIDEO)

Αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία έρευνας σε όλο το μεταγραφικό πεδίο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Πεδράο για την άμυνα και των Ντέιβερσον ή Κλέμπερ για την επίθεση: αυτό είναι βέβαιο.

Οι Πορτογάλοι εμφάνισαν πριν από δυο-τρεις μέρες το όνομα του Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε ως έναν υποψήφιο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο 28χρονος φορ όντως βρίσκεται στη λίστα του Μαρτίνς, αλλά δεν είναι στις πρώτες θέσεις. Η δε Πορτιμονένσε έχει ενημερώσει ότι ουσιαστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλήσει τον Φαμπρίτσιο, αρκεί βεβαίως να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αρχικά λεγόταν ότι ο Βραζιλιάνος φορ μπορεί να φύγει με ποσό κοντά στα 2 με 3 εκατ. ευρώ. Τα δεδομένα όμως φαίνεται πώς έχουν αλλάξει. Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι για τον Φαμπρίτσιο δεν ενδιαφέρονται μόνο ο Ολυμπιακός και η Μπράγκα. Πριν από μία εβδομάδα είχε κάνει μία διερευνητική κίνηση και η Μπεσίκτας! Μέχρι εκεί όμως...

Ενημερώθηκαν, λοιπόν και οι Τούρκοι για το κόστος του Βραζιλιάνου “μπόμπερ” της Πορτιμονένσε. Ωστόσο, οι “μαυραετοί” της Κωνσταντινούπολης έχουν και άλλους επιθετικούς στα υπόψη τους και φέρεται ο Φαμπρίτσιο να μην είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Εκτός από την Μπεσίκτας, φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπενφίκα! Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε είναι σε φιλολογικό επίπεδο...

Τι λέει η Πορτιμονένσε για όλα αυτά; Ότι γνωρίζει όντως για το ενδιαφέρον της Μπράγκα, αλλά για τον Ολυμπιακό το μόνο που ξέρουν είναι ότι αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ότι, για την ακρίβεια, πάντοτε άρεσε στον κόουτς των Πειραιωτών, όμως, ακόμη δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση οι “ερυθρόλευκοι”.

Η αλήθεια όμως είναι ότι παρακολουθείται ο Φαμπρίτσιο. Σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό κι αν η Παλμέιρας συνεχίσει το ίδιο βιολί και ζητάει τον “ουρανό με τ' άστρα” για τον Ντέιβερσον (σ.σ. γύρω στα 7 με 8 εκατ. ευρώ), τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Και πράγματι, η περίπτωση του Φαμπρίτσιο αναμένεται να “παίξει”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ