ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό"

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Νέλσον Βαλντές ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και έφυγε για διακοπές, ευχαριστώντας τους "ερυθρόλευκους" για την εμπειρία να αγωνιστεί στον σύλλογο.

Ήρθε ως δανεικός για να αποτελέσει μια πρώτη λύση για την επίθεση της ομάδας μετά την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ και αν ικανοποιήσει με την απόδοση του, να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Νέλσον Βαλντές και το σύντομο του πέρασμα του από το Λιμάνι, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά και το τελευταίο φιλικό ματς των "ερυθρολεύκων" κόντρα στον Λεβαδειακό .

Ο Παραγουανός δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη αν ο Ολυμπιακός πρόκειται να επανέλθει για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή και θα χρειαστεί να κάνει υπομονή για να μάθει το μέλλον του στον Πειραιά, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι με το μέρος του.

Ο Βαλντές με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτισε τον σύλλογο φεύγοντας για διακοπές. Ο 31χρονος επιθετικός ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε να ζήσει μια ακόμη εμπειρία.

"Σήμερα τελειώνει μια ακόμη σεζόν της καριέρας μου. Ευχαριστώ πρωτίστως την οικογένεια μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού για αυτή την όμορφη εμπειρία. Ευχαριστώ", ήταν τα λόγια του Παραγουανού διεθνή άσου που συνόδευαν την αντίστοιχη φωτογραφία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ