ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευκαιρίες από Λα Κορούνια, Μαγιόρκα

Ευκαιρίες από Λα Κορούνια, Μαγιόρκα

Ο Μίτσελ "χτενίζει" την αγορά της Ισπανίας για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ψάχνει λαβράκια από Λα Κορούνια και Μαγιόρκα που υποβιβάστηκαν

Η Πριμέρα Ντιβίζιον ολοκληρώθηκε με τις Μαγιόρκα, Λα Κορούνια και Σαραγόσα να υποβιβάζονται, κάτι που σημαίνει πως αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν φέτος στους τρεις συλλόγους θα αποχωρήσουν. Κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μπλοκάκι τους ορισμένες περιπτώσεις παικτών τόσο της Λα Κορούνια όσο και της Μαγιόρκα που πλέον αρχίζουν και γίνονται "ελκυστικοί".

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο Μεξικάνος άσος έχει συμβόλαιο με τον Μαγιόρκα μέχρι το 2016, όμως μετά τον υποβιβασμό της ισπανικής ομάδας είναι βέβαιο πως θα αναζητήσει νέα στέγη. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την υπόθεση του και θα κινηθούν αναλόγως.

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ είναι βέβαιο πως έχει ως προτεραιότητα ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε πρώτα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να κλείσει έναν εκ των Λεόν, Βερδού, Μιγκέλ Τόρες.

Τέλος να πούμε πως ο Κριστιάν Καρεμπέ αναμένεται στην Ελλάδα μέσα τις επόμενες ημέρες για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να συζητήσουν το ρόλο του μέσα στον σύλλογο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ