ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eυεργετικά τα Χριστούγεννα για τον Ολυμπιακό!

Eυεργετικά τα Χριστούγεννα για τον Ολυμπιακό!
INTIME SPORTS

Όπως περίμενε ο Μάρκο Σίλβα την τρίτη διακοπή του πρωταθλήματος τον Νοέμβριο για να πάρουν ανάσες οι παίκτες του, έτσι και τώρα ανυπομονεί να έρθει η διακοπή των Χριστουγέννων για να ξεχαστούν οι ποδοσφαιριστές του από τα όσα έγιναν με την Άρσεναλ.

Το πρώτο δείγμα μετά τον αποκλεισμό από τοChampionsLeagueδεν ήταν θετικό. Η νίκη με τον Παναιτωλικό ήρθε δύσκολα, ο Μάρκο Σίλβα παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος, αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό που μετράει στην παρούσα φάση είναι τα τρίποντα.

Συμπλήρωσε επίσης στις δηλώσεις του ότι δεν πιστεύει πώς ο αποκλεισμός από την Άρσεναλ θα στριφογυρίζει στο μυαλό των παικτών για δύο-τρεις εβδομάδες. Όπως και να ‘χει, αυτό που έλεγε και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ο Σίλβα στους διαδρόμους του Καραϊσκάκη, ήταν ότι τα Χριστούγεννα θα είναι ευεργετικά για τους ποδοσφαιριστές του.

Μπορεί ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει χωνέψει το 0-3 από τους Λονδρέζους, όμως, οι παίκτες του έδειξαν και με την εικόνα τους κόντρα στον Παναιτωλικό σαν να είχαν μείνει από βενζίνη. Σαν να έχουν αδειάσει από ψυχολογία, σαν να περιμένουν και εκείνοι με τη σειρά τους τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ηρεμήσουν.

Ο Σίλβα γενικώς σιχαίνεται τα κενά που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα. Δηλαδή τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο όταν ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει έναν ρυθμό, δεν του άρεσε καθόλου όταν έφτασε η στιγμή των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Βλέπετε, δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον ρυθμό η ομάδα του και να αποπροσανατολιστεί. Αφήστε δε που έτρεμε κιόλας μη τυχόν και του γυρνούσε κάποιος διεθνής με πρόβλημα τραυματισμού.

Η τρίτη διακοπή ωστόσο του Νοεμβρίου είχε κριθεί επιτακτική. Το είχε παραδεχτεί άλλωστε και ο Σίλβα στις δηλώσεις του μετά από το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, αφού είχε παρατηρήσει σοβαρά προβλήματα κόπωσης. Το ίδιο λέει και τώρα. Απομένουν άλλα δύο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και την Καλλονή στην Μυτιλήνη μέχρι τα Χριστούγεννα. Θέλει ισάριθμες νίκες και μετά να ξεφύγουν λίγο οι παίκτες με τις οικογένειές τους, να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν με διάθεση και πάνω απ' όλα με ψυχολογία για να μπουν με το δεξί στο 2016.

Κακά τα ψέματα, ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τις τελευταίες μέρες τους ποδοσφαιριστές του να είναι... αλλού. Και έχει να κάνει καθαρά με την Άρσεναλ. Δεν τους βλέπει για παράδειγμα να ανυπομονούν για την κλήρωση τουEuropa League.Θα επιχειρήσει λοιπόν ο κόουτς με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τα Χριστούγεννα, να τους δώσει να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει και πολλά...Europa Leagueγια να μην δώσει την απαιτούμενη σοβαρότητα και σημασία στα ματς του Φεβρουαρίου. Αλλά η Ευρώπη προς το παρόν μπορεί να περιμένει. Αυτό που καίει τον Σίλβα είναι οι δύο νίκες στα παιχνίδια που έρχονται και κυρίως οι παίκτες του να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό...

Α και κάτι άλλο που έχει τη σημασία του: Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας,Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά καιΦορτούνης είναι οι επτάποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο "κόκκινο". Οπότε, μια χαρά κάθονται τα Χριστούγεννα ειδικά για τους συγκεκριμένους...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ