ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει λίγη ακόμη άμμο στην κλεψύδρα ο Μαρίν

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμός για την αγωνιστική συμπεριφορά του Μαρίν υπάρχει στον Ολυμπιακό, όχι όμως κάποια απόφαση ακόμη για το μέλλον του. Εκτίει με Παναιτωλικό ο Μποτία και με Αστέρα ο Μιλιβόγεβιτς.

Αν μη τι άλλο, ο Μάρκο Μαρίν δεν βοήθησε τον εαυτό του ώστε να βελτιώσει τη θέση του στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο, πετώντας στα σκουπίδια την ευκαιρία που είχε με αντίπαλο τη Σπάρτη.

Φυσικά και το ζήτημα για τον Γερμανό διεθνή δεν είναι να δείξει την αξία του -αυτή είναι δεδομένη- αλλά τον ζήλο του να παίξει και να βοηθήσει το σύνολο. Αυτό ήθελε να δει και δεν είδε ο Μπέντο.

Δεν έβγαλε διάθεση ο Μαρίν στο ματς με τη Σπάρτη και το γεγονός αυτό πρόσθεσε προβληματισμό στο Λιμάνι αναφορικά με τη συνολικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του 27χρονου μεσοεπιθετικού μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα καλό είναι να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση που να αφορά το μέλλον του παίκτη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Υπάρχει ακόμη λίγη άμμος στην κλεψύδρα της υπομονής για τον Μάρκο Μαρίν, όμως θα πρέπει και ο ίδιος να δείξει διαφορετικά πράγματα την επόμενη φορά που θα πατήσει χορτάρι.

ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΜΠΟΤΙΑ, ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ Ο "ΜΙΛΙ"

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για το 2016 είναι αυτή της Κυριακής (18/12, 15:00) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Παιχνίδι στο οποίο θα εκτίσει την ποινή του ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός στόπερ έχει συμπληρώσει κάρτες και ο Μπέντο αποφάσισε να "μηδενίσει" ο παίκτης στην προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Κάρτες συμπλήρωσε και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας (12/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην περίπτωση του Σέρβου μέσου πάρθηκε η απόφαση να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εξ' αναβολής αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League, που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου του 2017 (19:30) και στην οποία ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού του.

* Για την εξ' αναβολής 11η αγωνιστική, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, με ώρα έναρξης τις 19:30. Επομένως το πρόγραμμα των Πειραιωτών με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι ζόρικο και περιλαμβάνει τα ματς με Αστέρα (4/1, 19:30), Ξάνθη (8/1, 19:30) και Πλατανιά (14/1, 19:30) μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Πρέπει να συμβαδίζουν οι φιλοσοφίες"
Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος
Όλα γίνονται για εσένα: Οι αληθινοί πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού!
Τα 25+1 γκολ του Μανθάτη!
Ο Μάριν στο επίκεντρο για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ