ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος ο Φουστέρ, μέσα και ο Ντιόγκο

Έτοιμος ο Φουστέρ, μέσα και ο Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, είναι έτοιμος και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Μέταλιστ, όπως και ο Ντιόγκο που επιστρέφει στην Ευρώπη (15/3, 22:05 ΑΝΤ1). Διαβάστε ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Βαλβέρδε και δείτε videos από την προπόνηση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σ΄ότι αφορά στον Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, όπως σας είχαμε γράψει , νιώθει πλέον ελάχιστες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και την Τετάρτη προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι λοιπόν, ο προπονητής του Ολυμπιακού τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και δεν αποκλείεται μάλιστα να τον ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα.

Οι πιθανότητες να βρίσκεται ο 30χρονος άσος στο αρχικό σχήμα, είναι αρκετές, αφού υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι. Ο πρώτος είναι πως ο Φουστέρ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη και δίνει πάντα λύσεις επιθετικά, όταν το χρειάζεται η ομάδα.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το σχήμα που επιλέγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στα ευρωπαϊκά ματς και συνήθως βρίσκεται μέσα. Ο Φουστέρ παίζει κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης κι αυτό είναι πιθανόν να συμβεί και την Πέμπτη.

Κατά τ' άλλα, στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να είναι οι: Μέγιερι (τερματοφύλακας), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μαρκάνο (σέντερ μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μανιάτης (αμυντικό χαφ), Ορμπάιθ (αμυντικό χαφ), Ιμπαγάσα ή Μακούν (επιτελικός μέσος), Μιραλάς (αριστερά στην επίθεση), Τζιμπούρ (σέντερ φορ).

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι, ο Ντιόγκο Λούις Σάντο, βρίσκεται στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" για ευρωπαϊκό ματς. Στα προηγούμενα τρια ματς ήταν τιμωρημένος από το περσινό ματς με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Στα της προπόνησης ο Μόνχε έκανε ατομικό λόγω ενός ελαφρού διαστρέμματος που έχει υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά όπως και να 'χει, δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Στην προπόνηση το παρών έδωσε και ο Μάρκο Πάντελιτς με πατερίτσες, προκειμένου να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του και να στηρίξει την προσπάθειά τους. Επαγγελματίας και... πορωμένος.

Οι "εκλεκτοί" του Βαλβέρδε: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαριστές, Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης,, Μόνχε, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ