ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για Γιάννενα

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για Γιάννενα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής από τον Μάρκο Σίλβα. Έξω ο Φουστέρ που κινήθηκε συντηρητικά. Εκτός και ο τραυματίας Τσόρι που πάει για ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” (31/1, 19.30). Ο Μάρκο Σίλβα δεν προχώρησε σε εκπλήξεις ως προς την κατάρτιση της αποστολής, καθώς όλοι όσοι υπολογίζονται και είναι διαθέσιμοι, θα βρεθούν κανονικά στην ηπειρωτική πόλη.

Ποιοι θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα; ΟιΜποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Έξω είναι ο Ντομίνγκεζ λόγω του τραυματισμού του στον δικέφαλο και πάει για ΠΑΟΚ. Εκτός επίσης και οι Φουστέρ, Αυλωνίτης που κινήθηκαν συντηρητικά, αλλά και ο τιμωρημένος Σαλίνο. Φυσικά ο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Καμπιάσο και Ερνάνι, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσων σε καμιά δεκαριά μέρες, όπως και τον Φινμπόγκασον που δεν υπολογίζεται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ