ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

'Ετοιμος για τη "μάχη" στο "Γεντί Κουλέ" ο Ολυμπιακός

'Ετοιμος για τη "μάχη" στο "Γεντί Κουλέ" ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Να αυξήσει το σερί νικών στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Χωρίς αλλαγές αναμένεται η 11αδα από τον Περέιρα. Θετική η παράδοση των "ερυθρόλευκων" στην έδρα της κρητικής ομάδας.

Μία δύσκολη έξοδος έχει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στις 19:30 τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Παραδοσιακά οι αγώνες με τον ΟΦΗ κρύβουν παγίδες για τον Ολυμπιακό. Η έδρα της κρητικής ομάδας είναι πάντα μία δύσκολη έδρα και ο Νίκος Αναστόπουλος ξέρει να παρουσιάζει σφιχτές ομάδες με καλή οργάνωση στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα από τη νίκη επί της Μάλμε. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν 9 σερί νίκες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προσπέρασε στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει την πολυτέλεια για απώλεια βαθμών μέχρι τον ντέρμπι με τον "δικέφαλο" στην Τούμπα στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Βίτορ Περέιρα, έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα με σημαντικότερο την απουσία του Ρομπέρτο. Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που χρησιμοποίησε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η πιθανή 11αδα του Ολυμπιακού είναι: Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Αυλωνίτης και Μαζουακού η τετράδα της άμυνας. Μανιάτης και Κασάμι θα είναι το δίδυμο στα χαφ. Μπροστά τους θα είναι οι Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Αφελάι και Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Χάρις σε αυτό το σχήμα που έχει εμπιστευτεί ο Περέιρα, ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες κόντρα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Θέση στην βασική 11αδα διεκδικούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μπενίτες. Ο Σέρβος έπαιξε στο ματς κυπέλλου με τον Τύρναβο και οι πιθανότητες να ξεκινήσει από την αρχή είναι λίγες ενώ ο Παραγουανός έβαλε δύο γκολ στο ίδιο ματς. Θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Φορτούνης αν και ο Ντομίνγκες, θεωρείται ακλόνητο φαβορί.

Η παράδοση είναι υπέρ των "ερυθρόλευκων". Ο Ολυμπιακός έχει 14 νίκες, 15 ισοπαλίες και 10 ήττες εκτός έδρας. Τα τέρματα είναι 37-43 υπέρ του Ολυμπιακού. Οι 11 από τις 14 νίκες έχουν σημειωθεί από το 1997 και μετέπειτα. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ από τον ΟΦΗ.

Το τελευταίο γκολ που δέχτηκε ήταν στο 1-2 της σεζόν 2006-07. Το είχε πετύχει ο Οφορίκουε στο 29ο λεπτό. Συνολικά, για 511 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ από τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Στον περσινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 με σκόρερ τους Μασάντο και χατ-τρικ του Σέποβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ