ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμος για Πειραιά ο Μαρτίνες

Ετοιμος για Πειραιά ο Μαρτίνες
INTIME SPORTS

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, είναι έτοιμος να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός.

Πρόκειται για τον Νίκο Μαρτίνες του Παναιτωλικού, τον οποίο έχει τσεκάρει ο Βίτορ Περέιρα και η εισήγηση για την απόκτησή του είναι θετική.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τον δει από κοντά, σε ένα του ταξίδι στο Αγρίνιο, σχηματίζοντας εξαιρετική εικόνα κυρίως όσον αφορά το τεχνικό και δημιουργικό κομμάτι.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος Αργεντινός είναι από τους κορυφαίους στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Μάκη Χάβου και στους πρώτους σε ασίστ στην Super League. Συγκεκριμένα έχει 10 ασίστ, ενώ έχει σημειώσει και 2 γκολ (το τελευταίο στο πρόσφατο 2-0 επί της Καλλονής) σε μια γεμάτη χρονιά, με 30 συμμετοχές.

Φυσικά και ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και περιμένει μια ειδοποίηση για να γίνει οριστικά μέλος του Ολυμπιακού και να μπει στο γκρουπ των παικτών που πιάνουν... λιμάνι από την ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν είναι ήδη ένας ποδοσφαιριστής που έχει "κλείσει" στους "ερυθρόλευκους, ενώ είναι πάντα στα υπόψιν παίκτες όπως οι Γιαννιώτας, Κατσικάς, Τσανδάρης, Γούτας και Κουρμπέλης. Αυτά (προς το παρόν) από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μόλις ο Ολυμπιακός κλείσει τις προσθήκες από την ελληνική αγορά, θα ασχοληθεί με τις προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ.

Θα γίνει προσπάθεια να μείνουν οι δανεικοί Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, ενώ θα προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας στους Νταβίντ Φουστέρ και Μπάλαζ Μέγερι. Ο Ισπανός δείχνει να είναι πιο κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του, ενώ αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Ούγγρο τερματοφύλακα, ο Λόρια που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ είναι είναι ο Νο1 υποψήφιος για back up του Ρομπέρτο.

Αφού λοιπόν κλείσουν και αυτές οι εκκρεμότητες, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στην ξένη αγορά για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το δυναμικό του.

Σημειώνεται ότι μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο περιθώριο του δείπνου της ομάδας στο Καραϊσκάκη, Περέιρα και Μαρινάκης έμειναν παραπάνω, συζητώντας για κάποια τρέχοντα θέματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ