ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Αστέρα ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για Αστέρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό με τον Αστέρα στο Φάληρο (27/1, 19:30) και ο Σίλβα ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή. Εκτός αποστολής οι Κασάμι, Ντομίνγκες, Σαλίνο, Σεμπά.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (26/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου προημιτελικού (27/1, 19:30) για το Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Αστέρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Πειραιώτες δούλεψαν κυρίως επάνω στην τακτική και τον τομέα της δημιουργίας στην επιθετική λειτουργία. Με το τέλος του προγράμματος, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα βρεθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης. Αυτοί είναι οι Μποτία, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σιόβας, Τσιμίκας και Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής αγώνα έμειναν οι Κασάμι, Ντομίνγκες, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης και Σεμπά. Για τον Βραζιλιάνο κυνηγό αυτό είναι το δεύτερο σερί ματς που μένει εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα. Είχε προηγηθεί η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προτιμά τον Κολοβό έναντι του Σεμπά. Όπως συνέβη και τώρα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του εν αντιθέσει με τον Βραζιλιάνο.

Στα πλάνα του Σίλβα δεν συμπεριλήφθηκαν και οι τραυματίες Καμπιάσο, Ερνάνι που συνέχισαν με θεραπεία και την Τρίτη, όπως και ο Ντα Κόστα που ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και ουσιαστικά προσπαθεί να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (31/1, 19:30) στους Ζωσιμάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αγόρασε Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης

Είπε "όχι" στο Μόντρεαλ ο Φινμπόγκασον

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ