ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμοι για νέα... συμβόλαια Φουστέρ και Αμπντούν!

Έτοιμοι για νέα... συμβόλαια Φουστέρ και Αμπντούν!
INTIME SPORTS

Οι Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τα συμβόλαια που υπέγραψαν μέχρι το 2015 και εκφράζουν την επιθυμία τους να μείνουν ακόμα περισσότερα χρόνια στο μεγάλο λιμάνι.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, ωστόσο όπως αποκάλυψαν στις τελευταίες τους δηλώσεις η επιθυμία τους είναι να... ριζώσουν στην ομάδα του Πειραιά.

"Αισθάνομαι γεμάτος και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, έγινε αυτό που ήθελα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν είχα λόγο να φύγω", τόνισε ο Νταβίντ Φουστέρ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τα Γιάννινα (αντιμετωπίζει απόψε τον τοπικό ΠΑΣ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League), και πρόσθεσε:

Έτοιμοι για νέα... συμβόλαια Φουστέρ και Αμπντούν!
INTIME SPORTS

"Γιατί να μην κάνω και τρίτο συμβόλαιο; Θα μπορούσα να μείνω ακόμα περισσότερα. Όπως είπα, είμαι ευτυχισμένος εδώ".

Ανάλογα ευχαριστημένος από την εξέλιξη όσον αφορά στην επιμήκυνηση της συνεργασίας του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, εμφανίστηκε ωστόσο και ο Τζαμέλ Αμπντούν μέσω δηλώσεων που έκανε.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το νέο μου συμβόλαιο. Ήτα κάτι που το ηθελα πολύ και πιστεύω ότι είχε έρθει η ώρα να συμβεί.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο. Η αντιμετώπισή του προς το πρόσωπό μου ήταν φανταστική.

Έτοιμοι για νέα... συμβόλαια Φουστέρ και Αμπντούν!
INTIME SPORTS

Δεν έκανα καμία συζήτηση. Μου είπε αυτά που είχε να μου πει και δέχτηκα αμέσως, δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνος.

Πιστεύω ότι πήρα αυτό που άξιζα, βάσει της απόδοσης και της προσφοράς μου στην ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός και κατέληξε:

'Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου για πάντα στην ομάδα. Με καλύπτει απόλυτα ο Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ