ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ετοιμάζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά στο δίτερμα της Τετάρτης και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του στα γήπεδα. Συνέχισε το ατομικό ο Ιμπαγάσα. Ίωση ο Τζιμπούρ και ο Τάτος.

Μέρα με την μέρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανεβάζει στροφές, ενσωματώνεται στο πρόγραμμα της ομάδας και δείχνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, συμμετείχε κανονικά στο δίτερμα της Τετάρτης μαζί με τους συμπαίκτες του και η ημέρα που θα είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα αργήσει.

Φυσικά από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να βιαστούν, ούτε να ρισκάρουν να βάλουν τον έμπειρο σέντερ μπακ σε αγωνιστικούς ρυθμούς νωρίτερα από το προβλεπόμενο και γι' αυτό όλα θα γίνουν στην ώρα τους και με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου ο Αβραάμ να είναι 100% έτοιμος.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Σιόβας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής του, κάνοντας ατομικό στο γήπεδο. Επίσης, ο Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρούνται από ίωση και γι' αυτό έμειναν στο γυμναστήριο, για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή τους.

Στα της προπόνησης, οι Πειραιώτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν πολύ έντονα στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού και σέντρες ή παράλληλες μπαλιές από τους ακραίους. Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλευαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ επάνω στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και της ανάπτυξης του παιχνιδιού, με την πρώτη πάσα από το τέρμα προς τους αμυντικούς.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (Σάββατο 12/1, 19:30) θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ