ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έστειλε μήνυμα στον Μιραλάς ο Μαρινάκης

Έστειλε μήνυμα στον Μιραλάς ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλήρωσε τα χρωστούμενα σε Μιραλάς και μάνατζερ (200.000 ευρώ και 30.000 ευρώ αντίστοιχα), κάνοντας μια σημαντική κίνηση για την παραμονή του Βέλγου στον Πειραιά.

Το θέμα της αγοράς του Κέβιν Μιραλάς από τους ερυθρόλευκους είναι το πιο σημαντικό που απασχολεί τους ανθρώπους στο μεγάλο Λιμάνι μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα παραμονής στον παίκτη.

Τον τελευταίο καιρό από το γραφείο που μανατζάρει τον Βέλγο, διαδίδονταν φήμες για δήθεν αφερεγγυότητα της διοίκησης του Ολυμπιακού καθώς χρωστούσε κάποια χρήματα και στον ποδοσφαιριστή και στο γραφείο. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο 43χρονος εφοπλιστής τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, κάνοντας ουσιαστικά μια σημαντική κίνηση για την παραμονή του.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έδωσε στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, την εντολή να καταθέσει 200.000 ευρώ στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή και άλλες 30.000 ευρώ σε αυτόν του μάνατζερ. Έτσι, λοιπόν, όταν ο Ενροτέ έρθει στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα το θέμα του Μιραλάς θα μπει στην τελική του ευθεία.

Στόχος της διοίκησης είναι να τελειώνει αυτή η υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται, με την υπογραφή του 23χρονου σε 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας έναντι ετήσιας αμοιβής κοντά στο 1 εκ. ευρώ.Τέλος, όσον αφορά το θέμα της ρήτρας, που φτάνει τα 2,5 εκ. ευρώ, η σκέψη της διοίκησης είναι να δώσει μπροστά ένα πολύ μεγάλο ποσό "πατώντας" στην ανάγκη της Σεντ Ετιέν για ρευστό, ώστε να κατεβάσει την τελική τιμή και να αποκτήσει τον παίκτη πιο φτηνά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ