ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχονται τα φιλικά στην Κύπρο

Έρχονται τα φιλικά στην Κύπρο

Φιλικές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ Λάρνακας (10/5-Γ.Σ.Ζ) και τον Απόλλωνα Λεμεσού (12/5-Τσίρειο) θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο. Δύο ευρώ θα κοστίζει ένα κουπόνι συνεισφοράς στον Ερασιτέχνη, με κάθε εισιτήριο.

Η χρονιά έχει τελειώσει εδώ και ημέρες για τον Ολυμπιακό, όμως οι διακοπές δεν έχουν έρθει ακόμη στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονούνται κανονικά και μάλιστα ετοιμάζονται να δώσουν φιλικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, προκειμένου να παίξουν με την ΑΕΚ Λάρνακας (10/5-Γ.Σ.Ζ) και τον Απόλλωνα Λεμεσού (12/5-Τσίρειο). Πρόκειται για δύο παιχνίδια με πολλά οφέλη.

Αρχικά, οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στην μεγαλόνησο, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδας από κοντά, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν συχνά. Αναμένεται λοιπόν θερμή υποδοχή και πολύς κόσμος στις εξέδρες. Κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού μάλιστα, θα έχουν και την δική τους κερκίδα.

Επιπλέον, οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας, θα μπορούν να συνεισφέρουν και στον Ερασιτέχνη, που περνάει δύσκολες ώρες και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ΠΕΦΟ Πάφου, με κάθε εισιτήριο, οι φίλαθλοι θα δίνουν και 2 ευρώ, για ένα κουπόνι ενίσχυσης του Ερασιτέχνη.

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δοκιμάσει και θα τεστάρει τους δανεικούς που επέστρεψαν εδώ και ημέρες στου Ρέντη, προκειμένου να αποφασίσει ποιος πρέπει να φύγει και ποιος φυσικά να μείνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ