ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται την Δευτέρα ο Φέισα

Έρχεται την Δευτέρα ο Φέισα

Ο Λιούμπομιρ Φέισα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, που παρακολουθούσε την περίπτωση του παίκτη εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο νεαρός Σέρβος αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα, για να περάσει από ιατρικά τεστ, τα οποία και θα οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή του.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Λιούμπομιρ Φέισα. Όχι μόνο γιατί το γράφουν και τα σέρβικα μέσα ενημέρωσης, όσο για την πληροφορία που διέρρευσε, σύμφωνα με την οποία, ο αμυντικός χαφ της Παρτίζαν αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα!

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προχωρήσει (αν δεν έχουν ολοκληρώσει) τις διαπραγματεύσεις με την σέρβικη ομάδα και απομένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στα οποία θα υποβληθεί ο παίκτης, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε πέρσι.

Ο Φέισα παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον άξονα και έδωσε την έγκρισή του για την απόκτησή του. Αν όλα πάνε καλά και ο παίκτης περάσει τα ιατρικά τεστ είναι δεδομένο ότι θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Πειραιώτες μιλάνε για ένα σπουδαίο ταλέντο, που πριν να τραυματιστεί ήταν έτοιμος για σπουδαία συνέχεια καθώς θεωρούταν σχεδόν σίγουρη η μετακίνησή του σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει μέσα στην εβδομάδα να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο και τον Κάρλος Σάντσες. Η μεταγραφή του μέσου της Βαλενσιέν θεωρείται από τον Βαλβέρδε μια κίνηση-κλειδί, εν όψει της νέας περιόδου και γι αυτό το λόγο η "ερυθρόλευκη" διοίκηση, θέλει να επικεντρώσει στην περίπτωση του Κολομβιανού, ελπίζοντας ότι θα την ολοκληρώσει όπως έκανε, άλλωστε, και με τους υπόλοιπους στόχους που έθεσε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για τις αποχωρήσεις, που επίσης προβλέπονται ...αρκετές, καθώς ο Βαλβέρδε είναι πάντα υπέρμαχος της ύπαρξης ευέλικτου ρόστερ. Μέχρι, άλλωστε, να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ο Ισπανός προπονητής θέλει να γνωρίζει με ποιους ακριβώς θα δουλέψει όλη τη χρονιά, ώστε να σχεδιάσει απερίσπαστος το αγωνιστικό του πλάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ