ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Μπονγκ

Έρχεται ο Μπονγκ

Εντός του επόμενου εικοσιτετραώρουαναμένεται στηνΑθήνα ο Γκαετάν Μπονγκ, αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε τόσο με τη Βαλενσιέν, όσο και με τον Αφρικανό παίκτη, κι αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Όλα κινούνται όπως τα προγραμμάτισαν στον Ολυμπιακό, καθώς με την οριστικοποίηση της μεταγραφής του διεθνούς Καμερουνέζου μπακ, θα παραχωρηθεί ο Χοσέ Χολέμπας στη Μπεσίκτας, με την οποία ήδη έχει υπογράψει ο ελληνογερμανός τριετές συμβόλαιο και ο τουρκικός σύλλογος θα πληρώσει 2.300.000 ευρώ στο ελληνικό κλαμπ .

Απο εκεί και πέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ , ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με το σύλλογο του, τη Μπαστιά.

Έτσι όπως όλα δείχνουν και η μεταγραφή του αμυντικού μέσου από το Μπαλί θα έχει αίσιο τέλος. Εκτός από αφίξεις, έχουμε όμως και αναχωρήσεις, οι συζητήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι ο Νοτιαμερικανός αμυντικός Κοντρέρας θα παίξει την εφετινή περίοδο στο Ισραήλ.

Προβληματισμός πάντως υπάρχει με τον σύλλογο που θα παραχωρηθεί ο Ντε Βισέντι, καθώς οι μνηστήρες εν Ελλάδι είναι πολλοί και στον Πειραιά προτιμούν να τον δώσουν σε κλαμπ του εξωτερικού.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ